Nemzetközi 3D digitalizálási pályázat

2017. január 06.

A GOM GmbH az idei évben első alkalommal adja át a GOM Oktatási Díjat (GOM Education Award) egy diákoknak szóló nemzetközi 3D digitalizálási pályázat keretében. A résztvevők feladata, hogy egy olyan laborkísérletet hozzanak létre, amelyben az ATOS 3D mérőrendszereket használják.

A pályázat leadási határideje 2017. június 30. Pályázni angol nyelvű anyaggal lehet.

A kísérlet célja, hogy felhívja a figyelmet a 3D méréstechnika fontosságára és egy alkalmazási példán keresztül mutassa be a technológiát. Minden benyújtott pályázatot szakmai zsűri értékel majd. A győztes vagy a győztes csapat a GOM Oktatási Díj mellett 3000 euróval is gazdagodik, valamint lehetősége nyílik arra, hogy laborkísérletét a 2017-es GOM 3D Méréstechnikai Konferencián mutassa be, az ipar fontos képviselői és neves cégek előtt.

A GOM célja az Oktatási Díj létrehozásával az, hogy ösztönözze a gyakorlat-orientált képzést a 3D méréstechnika területén. Napjainkban a teljes felületű 3D szkennelés ipari standarddá vált a reverse engineering (visszamodellezés) és a minőségbiztosítás területén is. Ez képezi az alapját az Ipar 4.0-ának, mivel az alkatrészek teljes felületű 3D-s digitalizálása előfeltétele az autonóm minőségbiztosításnak a gyártási folyamatban.

Bővebb információ és regisztráció: www.gom.com/education-award.html

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!