Esettanulmányok

Automatizált mérés egyéni igényekre szabva GOM 3D szkennerekkel

A GOM precíziós optikai 3D mérőeszközeivel a legnagyobb alkatrészek is gyorsan, nagy pontossággal szkennelhetők. A Német Szerszámgyártók Szövetségének magazinja részletesen írt arról, hogyan tehetik a gyártók hatékonyabbá gyártási folyamataikat és válhatnak versenyképesebbé a GOM eszközeivel.

MCC smart egyedi reklámhordozó panelek

Az autókon megjelenő reklámok napjainkban nagyon népszerűek Európa nagyvárosaiban csak úgy, mint a tengerentúlon. Az egyik leggyakrabban alkalmazott módja annak, hogy az adott reklám még szembetűnőbb legyen, hogy hatalmas matricákat ragasztanak az autó karosszériájára vagy különböző világító táblákat szerelnek fel a választott járműre. Ezeket nappal feltűnőek lehetnek, ám ha lemegy a nap, éjszaka már kevésbé tetszetősek, emellett gyakran nem vízállóak.

Műalkotások digitalizálása 3D optikai szkennerrel

A GOM, mint a piac vezető szereplője az ATOS mérőrendszerekkel kiemelkedő teljesítményű eszközöket készít, főként az ipari méréstechnika számára. Az ATOS sorozat által biztosított egyedülállóan nagy pontosságú és gyors 3D szkennelési eljárásokat azonban nem csak ipari célra, hanem műalkotások digitalizálására is kiválóan alkalmazhatók.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!