MCC smart egyedi reklámhordozó panelek

Az R-Design Studio mérnökcsapatának fantáziáját már korábban felkeltette a kicsi és fürge  MCC smart, amellyel igazán egyszerű  parkolni, s mivel a fogyasztása is alacsony, ideális a városi autózáshoz. Az autó alapos mechanikai tanulmányozása után a csapatnak egy igazán egyszerű, mégis nagyszerű ötlete támadt: Kivágták az oldalasó műanyag burkolat egy darabját, helyére pedig a belső oldalról egy kád alakúra formált, CNC-vel kimart műanyagdarabot illesztettek.

Mindezt kívülről egy nagyon világos plexiüveggel vonták be, amely tökéletesen követte a jármű oldalsó síkját. Több hónapos tervezőmunka és 3D szkennelés után a tervek készen álltak a megvalósításra. A régi ajtókat teljesen újakkal cserélték ki. Az ajtókban lévő „kádat"pedig  plexiüveggel fedték le, ezzel biztosítva vízhatlanságát. A plexiüveget csavarokkal rögzítették, a tömítés pedig könnyen eltávolítható volt.

De ez még nem minden! Néhány hét múlva a reklámhordozó ablakokat divatos és attraktív LED lámpák és egyedi reklámdekorációkkal  tették még különlegesebbé.

A projekt sikeréről tanúskodik, hogy több komoly cég is bérbe vette az R-Design reklámhordozó ablakait saját smart-jaik számára. 2006-ban az MCC smart pedig egy tervezői-díjjal jutalmazta az R-design kreatív munkáját.

Az ajtók ötlete,  a műszaki megoldás illetve  a formaterv EU szabadalmaztatott találmányok. Ha többet szeretne megtudni a projektről vagy  szeretne bérelni illetve vásárolni egy garnitúrát az egyedi tervezésű ajtókból, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!