Mach-Tech 2017: Ismerje meg itthon elsőként a GOM legújabb fejlesztését az R-Design Studio Kft. standján

2017. május 02.

A GOM kizárolagos magyarországi partnereként az R-Design Studio Kft. egy időben a világ legjelentősebb méréstechnikai szakkiállításával, a Controllal, Magyarországon elsőként a Mach Tech-en mutatja be az ATOS Capsule precíz optikai 3D mérőgépet. Ez az új eszköz kompakt megoldást nyújt kis és közepes méretű alkatrészek, aprólékos részletek vizsgálatára, legyen szó ipari turbinalapátról, vagy akár orvostechnikai komponensről.

Az új 3D szkenner mellett szinte a teljes GOM ATOS termékpalettával jelen leszünk a kiállításon, amelyeket a legkülönbözőbb felhasználási területeken alkalmaznak eredményesen a gyártási folyamatok hatékonyságának növelésében az autóipartól és repülőgépgyártáson át egészen az orvostechnikáig és az oktatásig.  Látogatóink élő bemutatókon keresztül ismerhetik meg többek között az ATOS ScanBox, az ATOS Triple Scan és az ATOS Compact Scan rendszereket.  A rendezvényen ügyvezetőink és rendszermérnökeink személyre szabott szakmai tanácsadással is szívesen állank az érdeklődők rendelkezésére.

A kiállítás ideje: 2017. május 9–12. (kedd–péntek)

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont,

Budapest X. Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

Az R-Design Studio Kft. a G pavilon 103A standján várja a látogatókat. (A kiállítási terület térképe itt tekinthető meg.)

Amennyiben még nem regisztrált, de szeretne ellátogatni a Mach-Tech és Ipar Napjai kiállításra, kattintson ide a napi egyszeri, ingyenes belépésre jogosító belépőjegyéért.

Ha előre egyeztetett időpontban szeretné felkeresni standunkat, kérjük, szíveskedjék jelezni az Önnek megfelelő időpontot a marketing@r-design.hu e-mail címen.

Reméljük, hogy Önt is standunk látogatói között üdvözölhetjük!

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!