Kisszériás gyártás

Vákuum-öntészeti technológia

Egy mesterdarab segítségével, amely lehet például egy 3D nyomtatott alkatrész is, lehetőség van 50-100-150 vagy akár ennél is nagyobb darabszámú sorozat gyártásához a gyors és precíz vákuum-öntéses technológiával.

A gyártás során először egy szilikonszerszám készül el a mesterdarab felhasználásával. Ezek után vákuum alatt a szinte bármely anyagot szimuláló, csúcsminőségű  öntőgyanták önthetők bele a szerszámba: Ezek lehetnek hő és időjárás-állóak, áttetszőek vagy színezhetők bármely színnel.

 

Gyorsaság, változatosság és gazdaságosság a kisszériás gyártásban 

A vákuum-öntés egy gyors, pontos, csúcsminőségű gyártástechnológia - alacsony költségekkel.

A vákuum-öntött műanyag alkatrészek műszaki és esztétikai szempontból is azonos a fröccsöntött termékekkel szemben, azonban szerszámozásuk rendkívül költséghatékony és gyors. 

További információkért kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Teljeskörű mérnöki szolgáltatások

Cégünk a GOM az alábbi mérnöki nyújta az Ön számára:

  • Ipari termék- és formatervezés
  • Komplex műszaki tervezés CAD rendszerekben
  • Prototípusgyártás (3D nyomtatás) és kisszériás gyártás
  • Dokumentáció, minőségellenőrzés és konzultáció

Lépjen velünk kapcsolatba itt.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!