Jogi információk

Az Ön által böngészett tartalmak szerzői jogvédelem alá tartoznak. A weboldalon található anyagok szerzői és egyéb jogai az R-Design Studio Kft. tulajdonát képezik . A weboldal anyagainak megtekintése, letöltése és reprodukálása kizárólag az Ön belső használatára engedélyezett, azzal a feltétellel, hogy Ön megtartja az eredeti anyagok minden feliratát és  a képeket kizárólag a hozzájuk tartozó szöveggel együtt használja fel, valamint feltünteti az alábbi szerzői jogra vonatkozó megjegyzést:

© R-Design Studio Kft. Minden jog fenntartva.

A weboldalon található anyagok további publikációja vagy kereskedelmi felhasználása az R-Design  Studio Kft. kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

Ezen weboldal semmilyen része nem tehető elérhetővé egy másik weboldal részeként, sem internetes hiperlink keret formájában, sem másképp. E weboldal és tartalma semmilyen adatbázis felépítéséhez nem használható fel, és nem is tárolható (teljes egészében vagy részben) Ön vagy harmadik fél által hozzáférhető adatbázisokban, és nem bocsátható ki olyan adatbázis, mely részben vagy egészben tartalmazza e weboldalt vagy tartalmát.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!