Ipari termék -és formatervezés

Ötlet, konzultáció és megoldás

A jó termék alapja egy jó ötlet, egy látványos formaterv, amely a termék funkcionalitását hangsúlyozza a célcsoport igényeit figyelembe véve.

Cégünk ipari termék -és formatervezési szolgáltatásai részét képezik teljeskörű mérnöki szolgáltatásainknak: Csapatunk a Megrendelő igényeit figyelembe véve koncepcióterveket dolgoz ki, amelyekből a legmegfelelőbbet kiválasztva gyártható CAD modellt készít.

 

Munkánk során nem csak stílusos és ergonómikus, korszerű design-t készítünk; mint ipari formatervezők, a műszaki tartalmat is integráljuk a kész tervekbe, ezáltal az gyártható és jól használható, műszaki szempontból is helytálló lesz.

Válassza komplex mérnöki szolgáltatásainkat, a koncepciótervektől a kész termékig- a legkorszerűbb gyártás -és méréstechnikai eszközök bevonásával!

 

 

Professzionális szolgáltatások, professzionális eszközökkel és szakértelemmel

Formatervező, gépész és méréstechnikai csapatunk összehangolt munkáját a piacvezető, tervezést és gyártást segítő rendszereink támogatják.

Teljeskörű mérnöki szolgáltatások

Cégünk a GOM az alábbi mérnöki nyújta az Ön számára:

  • Ipari termék- és formatervezés
  • Komplex műszaki tervezés CAD rendszerekben
  • Prototípusgyártás (3D nyomtatás) és kisszériás gyártás
  • Dokumentáció, minőségellenőrzés és konzultáció

Lépjen velünk kapcsolatba itt.


 

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!