Hírek

GOM méréstechnika az Automotive Hungary 2017 szakkiállításon

2017-ben kibővült területen, önálló standdal várunk minden kedves érdeklődőt október 18-20. között az Automotive Hungary szakkiállításon. Szakértőink bemutatókkal és személyes tanácsadással állnak a látogatók rendelkezésére, a látogatók élőben ismerkedhetnek meg a GOM (Gesellschaft für Optische Messtechnik) legújabb fejlesztéseivel.

GOM 3D Metrology Conference 2017. szeptember 26 – 27., Németország

Új szempontok az ipari 3D méréstechnika, vizsgálatok és tesztelés területén - A GOM GmbH szeretettel várja az érdeklődőket nemzetközi 3D méréstechnikai konferenciáján 2017. szeptember 26. és 27. között Braunschweigben, a vállalat németországi központjában.

Optikai méréstechnika a precíziós fröccsöntési folyamatokban: 3D méréstechnikai workshop az R─Design Studio Kft.─nél

A GOM (Gesellschaft für Optische Messtechnik) GmbH workshop sorozata idén az USA-tól Japánig a világ 15 országát érintette. A német vállalat magyarországi partnereként az R-Design Studio Mérnök Iroda Kft. május végén tartotta fröccsöntés témájú eseményét Budapesten. A workshopon a GOM németországi képviselője mutatta be a legújabb fejlesztésű mérőrendszereket, valamint hazai vállalatok esettanulmányai és élő demonstrációk segítségével adtak ízelítőt az optikai 3D méréstechnikában rejlő lehetőségekből.

Oldalak

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!