GOM webinárium ─ Nyílt adat-architektúra a 3D tesztelési szoftverben ─ 2017. június 29.

2017. június 26.

A mérési adatok egyidejű összehasonlítása és vizualizációja, illetve maga a különböző platformok közti adatcsere egyre nagyobb hangsúlyt kap az adatfeldolgozásban és a méréstechnikában. A GOM ARAMIS Professional 2017 és GOM Correlate Professional 2017 szoftvereiben ezért már lehetőség van a hozzáadott skaláris értékek és felületi komponensek importálására a további vizsgálatokhoz és az eredmények szemléltetéséhez. A GOM szoftverben létrehozott adatok ezután különböző formátumban exportálhatók, illetve hozzáférhetőek third party alkalmazások számára is. Az ARAMIS Professional 2017 ezen kívül a gépekkel és tesztállomásokkal történő élő kommunikációt is hatékonyan támogatja.

A webinárium fő témái:

  • Különböző exportálási funkciók további adatelemzés vagy oszcillációs vizsgálatokhoz, ASCII vagy XML alapokon
  • Külső forrásból származó adatok importálása és további elemzése (pl. ANSYS szimulációs adatok és geometriák skaláris adatai)
  • Élő kommunikációs lehetőségek

A 30 perces online előadás 2017. június 29-én, 3 időpontban, angol és német nyelven is megtekinthető. A részvétel ingyenes, mindössze előzetes regisztrációra van szükség. A regisztrációhoz kattintson az Önnek megfelelő nyelvre illetve időpontra:

Angol nyelvű webinárium időpontok:

Német nyelvű webinárium időpont:

(A regisztráció menete: A megfelelő időpontnál kattintson az oldal alján a regisztráció gombra, majd adja meg adatait. A sikeres regisztrációról a rendszer visszaigazoló emailt küld. Ajánlott a regisztrációt a webinárium kezdete előtt elvégezni, hogy a kezdéskor már egy egyszerű belépéssel csatlakozhasson. A webinárium közeledtével a rendszer emailes emlékeztetőt küld.)

Reméljük, hogy felkeltette érdeklődését a lehetőség és hasznos információkkal fog gazdagodni.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!