GOM webinárium ─ Numerikus szimulációk validálása optikai 3D méréstechnikával ─ 2018. február 1.

2018. január 12.

A GOM csapata szeretettel vár minden érdeklődőt soron következő élő online előadására 2018. február 1.-jén.

A végeselemes módszert mára széles körben alkalmazzák a fejlesztési folyamatokba integráltan, hogy csökkentsék a piacra kerülési időt és a fizikai prototípusok számát. Ezért kulcsfontosságú, hogy a művelet pontos és megbízható eredményeket adjon, biztosítva a kész termék lehető legjobb teljesítményét annak teljes életciklusa során. Az optikai 3D méréstechnika pontos háromdimenziós adatot szolgáltat a tárgyak alakjáról, elmozdulásáról illetve deformációjáról, amivel javítja a numerikus szimulációk eredményeinek validálhatóságát.

A webinárium fő témái:

  • Optikai méréstechnika használata numerikus szimulációk validálásához – Bevezetés
  • ANSYS és ARAMIS mérések összehasonlítása mechanikai terhelésnek alávetett, üvegszállal megerősített darab esetében
  • Élő demonstráció: végeselemes módszerrel kalkulált, illetve mérésből származó eredmények összevetése az ARAMIS Professional szoftverben
  • ABAQUS, ANSYS és LS-Dyna adathalmazok exportálása validálási eljáráshoz

A kb. 30 perces előadás 2018. február 1-jén, 3 időpontban, angol és német nyelven tekinthető meg. A részvételhez mindössze internetkapcsolatra és előzetes regisztrációra van szükség. A regisztrációhoz kattintson az Önnek megfelelő időpontra:

Angol nyelvű időpontok:

Német nyelvű időpont:

(A regisztráció menete: A megfelelő időpontnál kattintson az oldal alján a regisztráció gombra, majd adja meg adatait. A sikeres regisztrációról a rendszer visszaigazoló emailt küld. Ajánlott a regisztrációt a webinárium kezdete előtt elvégezni, hogy a kezdéskor már egy egyszerű belépéssel csatlakozhasson. A webinárium közeledtével a rendszer emailes emlékeztetőt küld.)

 

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!