GOM webinárium ─ Fémlemez alkatrészek felületi vizsgálata ─ 2017. július 13.

2017. július 11.

A fémlemez alkatrészek iránti igény folyamatosan növekszik. Az elemek látható felületeire különösen nagy hangsúly kerül, hiszen általában itt mutatkozik meg a legszembetűnőbben a kész termék minősége. A nehezen észrevehető felületi hibák ─ különösen az autóipari függesztett alkatrészek esetében okozhatnak például nyakképződést, a ragasztóanyagok visszamaradását a felületeken, de akár a darab kopását is eredményezhetik.

Az optikai méréstechnika sorozatgyártást kísérő validált és reprodukálható hibaértékelést tesz lehetővé, így az utólagos javítási feladatok célzottabban, hatékonyabban határozhatók meg. A paraméterezett számításoknak köszönhetően az objektív eredmények jóval rövidebb idő alatt rendelkezésre állnak, mint a hagyományos lehúzóköves eljárással.

A webinárium fő témái:

  • Fémlemez alkatrészek jellemző felületi hibái
  • Hogyan működik a „digitális lehúzókő”: Surface Defect Map használata a GOM szoftverekben
  • Élő szoftveres demonstráció: hibák felismerése és elemzése
  • A programozási módszer elméleti háttere

A 30 perces előadás 2017. július 13-án, 3 időpontban, angol és német nyelven is megtekinthető az interneten keresztül. A részvételhez mindössze előzetes regisztrációra van szükség. A regisztrációhoz kattintson az Önnek megfelelő időpontra:

Angol nyelvű webinárium időpontok:

Német nyelvű webinárium időpont:

(A regisztráció menete: A megfelelő időpontnál kattintson az oldal alján a regisztráció gombra, majd adja meg adatait. A sikeres regisztrációról a rendszer visszaigazoló emailt küld. Ajánlott a regisztrációt a webinárium kezdete előtt elvégezni, hogy a kezdéskor már egy egyszerű belépéssel csatlakozhasson. A webinárium közeledtével a rendszer emailes emlékeztetőt küld.)

Reméljük, hogy felkeltette érdeklődését a lehetőség és hasznos információkkal fog gazdagodni.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!