GOM webinárium ─ Automatizált mérési terv készítése─ 2017. október 18.

2017. október 18.

Az ipar 4.0 korában az adatok – így például a tervező és méréstechnikai alkalmazásokban használt PMI (Product and Manufacturing Information) minél gyorsabb és egyszerűbb átvitele kulcsfontosságú.A CAD-modellben meghatározott 3D master komoly előnye, hogy már előre, a CAD modellben elvégezhető a teljes vizsgálat. Nincs szükség időigényes programozásra, mert a mérési terv azonnal elkészíthető, amint a CAD adatokat a 2017-es GOM szoftverbe importáljuk. A soron következő GOM webináriumból kiderül, hogyan kezelhetőek a PMI adatok egyszerűen a GOM Inspect Professional 2017 programban.

A webinárium fő témái:

  • Élő szoftveres alkalmazások: Hogyan importáljunk CAD adatokat ellenőrzési funkciókkal a 2017-es GOM szoftverben?
  • A vizsgált részletek grafikus és szemantikus ábrázolása- és ezek háttere
  • Mire használható a 3D master, a PMI, az FTA és az MBD?
  • Alkatrészek GD&T-je és méretezése
  • Példák a felhasználásra

A kb 40 perces előadás 2017. október 18-án, 3 időpontban, angol és német nyelven tekinthető meg. A részvételhez mindössze internetkapcsolatra és előzetes regisztrációra van szükség. A regisztrációhoz kattintson az Önnek megfelelő időpontra:

Angol nyelvű webinárium időpontok:

Német nyelvű webinárium időpont:

(A regisztráció menete: A megfelelő időpontnál kattintson az oldal alján a regisztráció gombra, majd adja meg adatait. A sikeres regisztrációról a rendszer visszaigazoló emailt küld. Ajánlott a regisztrációt a webinárium kezdete előtt elvégezni, hogy a kezdéskor már egy egyszerű belépéssel csatlakozhasson. A webinárium közeledtével a rendszer emailes emlékeztetőt küld.)

Reméljük, hogy a téma felkeltette érdeklődését és hasznosnak találja az előadást.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!