GOM webinárium ─ Alakítási határgörbék meghatározása ARAMIS rendszerrel ─ 2017. május 24.

2017. május 22.

A fémlemezek megmunkálási tulajdonságainak pontos ismerete kulcsfontosságú a munkadarab megtervezésénél, illetve a teljes megmunkálási folyamat szempontjából is.  Az alakítási határgörbék megbízható módon segítik fémmegmunkáló szakemberek munkáját, használatuk mára széles körben elterjedt. A görbék optikai méréstechnikával történő meghatározása jelenleg a legfejlettebb technológiának számít, amely az ISO 12004 szabványnak is megfelel.

A webinárium három fő témája:

  • Az alakíthatósági határgörbék alapelvei
  • Az optikai méréstechnika használata
  • A határgörbék definiálása GOM ARAMIS rendszerrel

A 45 perces előadás 2017.május 24-én, 3 időpontban, angol és német nyelven is megtekinthető. A részvételhez mindössze előzetes regisztrációra van szükség. A regisztrációhoz kattintson az Önnek megfelelő időpontra:

Angol nyelvű webinárium időpontok:

Német nyelvű webinárium időpont:

(A regisztráció menete: A megfelelő időpontnál kattintson az oldal alján a regisztráció gombra, majd adja meg adatait. A sikeres regisztrációról a rendszer visszaigazoló emailt küld. Ajánlott a regisztrációt a webinárium kezdete előtt elvégezni, hogy a kezdéskor már egy egyszerű belépéssel csatlakozhasson. A webinárium közeledtével a rendszer emailes emlékeztetőt küld.)

Reméljük, hogy felkeltette érdeklődését a lehetőség és hasznos információkkal fog gazdagodni.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!