GOM Webinar - Nagysebességű tesztelés az új, nagyfelbontású ARAMIS SRX optikai 3D mérőrendszerrel - 2018. március 8.

2018. március 01.

Az optikai méréstechnikát a gyártás mellett a termékfejlesztési folyamatokban is széles körben alkalmazzák, az autó és repülőgépipartól egészen a biomechanikai szegmensig. Az optikai eljárással a tesztek során érintés nélkül mérhetők olyan változók, mint az elmozdulás, a gyorsulás és deformáció.

A GOM legújabb, nagy precizitást igénylő tesztelési feladatokra kifejlesztett ARAMIS SRX dinamikus deformációvizsgáló rendszere egyesíti a kiemelkedően magas kamerafelbontást a magas mérési frekvenciával. A szenzor a különböző alkatrészek és szerelvények jóval precízebb, részletesebb mérését teszi lehetővé, mint ami korábbi módszerekkel lehetséges volt.

2018. március 8-i webinaron a GOM szakemberei élőben mutatják be az új mérőrendszer működését. Az online előadás elsősorban a törés, ajtózáródás, illetve fejütközés-tesztekre, komponens és mozgásanalízises vizsgálatokra fókuszál.

Fő témák:

  • Nagysebességű mérések előkészítése
  • Az új ARAMIS SRX szenzor bemutatása
  • Ajtózáródás teszt kiértékelése élőben
  • Fejütközés teszt kiértékelése élőben

A kb. 30 perces webinar 2018. március 8-án, 3 időpontban, angol és német nyelven tekinthető meg. A részvételhez mindössze internetkapcsolatra és előzetes regisztrációra van szükség. A regisztrációhoz kattintson az Önnek megfelelő időpontra:

Angol nyelvű időpontok:

Német nyelvű időpont:

(A regisztráció menete: A megfelelő időpontnál kattintson az oldal alján a regisztráció gombra, majd adja meg adatait. A sikeres regisztrációról a rendszer visszaigazoló emailt küld. Ajánlott a regisztrációt a webinar kezdete előtt elvégezni, hogy a kezdéskor már egy egyszerű belépéssel csatlakozhasson. A webinar közeledtével a rendszer emailes emlékeztetőt küld.)

Reméljük, hogy a téma felkeltette érdeklődését és hasznosnak találja az előadást.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!