GOM termékbemutatók az EuroMold 2014. szakkiállításon

2014. november 15.

 

November 25-28, 2014
Frankfurt, Námetország
Csarnok 8, Stand H70
Csarnok 11, Stand C45

 

EuroMold 2014 – GOM újdonságok

A németországi Frankfurt am Main-ban megrendezett EuroMold szakkiállításon a GOM mbH idén két standon is kiállít.  A méréstechnikai gyártót az érdeklődők a 8-as csarnok H70-es standján illetve a 11-es csarnok C45-ös standján látogathatják meg. 

 

Piacvezető ipari 3D méréstechnikai megoldások

Az EuroMold 2014. szakkiállításon megtekinthetők lesznek a felsőkategóriás optikai méréstechnika legújabb hardware és software megoldásai:

ATOS ScanPort

Az ATOS ScanPort egy asztali szkenner, amely kisméretű alkatrészek mérésére és kiértékelésére alkalmas. Az ATOS ScanPort 3+3 tengelyes, kinematikus mozgatást tesz lehetővé, három motorizált és három manuális tengellyel. Az ismételt feladatok egyszerűen elvégezhetők a teljesen automatizált forgatással, döntéssel és lineáris tengelyekkel.

ATOS Triple Scan 16M

Az ATOS Triple Scan 16M rendkívül nagy felbontást biztosít olyan alkalmazások számára, ahol komplex, részletgazdag termékek és alkatrészek precíz mérése szükséges, vagy ahol az apró részletek és élek komoly szerepet játszanak.

V8 szoftver

A V8 szoftver a mérési folyamatok fejlett optimalizálását biztosítja, ide értve a Live Tracking (termék valós idejű követése) funkciót, a lokális koordinátarendszereket, a ’golden mesh’ (tökéles pontfelhő meghatározása), klaszteranalízis stb. is.

 

ATOS for Education

Az ATOS for Education egy elméleti és gyakorlati oktató anyagot tartalmazó csomag iskolák, felsőoktatási intézmények és egyetemek részére. A csomag ipari szintű, 3D szkennelésre alkalmas hardware-t és szoftvert, emellett pedig részletes háttér információkat magába foglaló, előkészített laborkísérleteket és oktatási anyagot is tartalmaz.

 

ATOS Core

 Az ATOS Core kis- és közepes méretű termékek mérésre optimalizált mérőrendszer. Ez az optikai 3D szkenner a GOM által alkalmazott, sztereo kamerás és csíkvetítési technológiát alkalmazza és pontos, nyomon követhető 3D koordinátákat szolgáltat.

ATOS ScanBox

Optikai 3D mérőgép teljes körűen automatizált digitalizáláshoz és kiértékelésekhez. Az optimalizált, ipari komponensekkel, mobilitással és magasfokú biztonsággal az ATOS ScanBox egy kulcsrakész 3D mérőgép.

 

A GOM csapata a méréstechnikai eszközöket az ipari felhasználási területeken, működés közben mutatja be az érdeklődőknek. Az élő prezentációk mellett lehetőség lesz a személyes tapasztalatok megosztására is.

 

A kiállításra ingyenes, szakmai belépőt ide kattintva igényelhet.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!