GOM mérőszoftverek

Erőteljes szoftver megoldások a GOM mbH.-tól

A GOM mbH. vezető optikai méréstechnikai gyártóként egy kézből kínál professzionális GOM szoftver megoldásokat. Az építőelemes szoftver koncepció tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók különféle igényeihez, a gyártási folyamatoktól a minőségellenőrzésig.

Valamennyi szoftver megoldás része a GOM ipari mérőrendszereinek és részben rendelkezésre áll önálló csomagként is.


Ingyenes GOM Inspect szoftver

A GOM Inspect egy ingyenes, 3D kiértékelő és háromszögháló (mesh) feldolgozó szoftver megoldás, 3D pontfelhők felületi és dimenzionális vizsgálatára. Ezzel egy időben a szoftver CAD és GOM szoftver által generált adatcsomagok, valamint fehérfény vagy lézerszkennerekből, CT-kből, CMM-ekből és egyéb forrásokból származó adatok nézegetésére is alkalmas.

Bővebben…


GOM Inspect Professional szoftver

A GOM Inspect Professional szoftver a GOM Inspect-re épülve kibővített funkció tartalommal rendelkezik és mért adatok vizsgálatára és kiértékelésére alkalmas. A mérési eredmények az egyes mérési elemekig visszavezethetők, a GOM Inspect Professional széleskörű és átfogó nyomon követhetőséget biztosít a parametrikus kiértékelés által. Mindez nagyban hozzájárul a teljes rendszer folyamatbiztosságához.

Bővebben…

Méréstechnikai szolgáltatások és bemutató mérések

Cégünk a GOM mbH. kizárólagos hazai partnereként az alábbi szolgáltatásokat nyújta az Ön számára:

  • GOM mérőrendszerek professzionális terméktámogatása
  • GOM termékek és kiegészítők értékesítése
  • Méréstechnikai bemutatók, személyre szabottan
  • Professzionális méréstechnikai szolgáltatások

Lépjen velünk kapcsolatba itt.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!