GOM méréstechnikai konferencia – Automatizált méréstechnika

2015. szeptember 04.

 

GOM méréstechnikai konferencia – Automatizált méréstechnika

 

Az idei GOM 3D méréstechnikai konferencián az érdeklődők megismerkedhetnek azzal, ahogyan a Volkswagen használja az automatizált 3D optikai mérőrendszereket. Mindemellett a Škoda is bemutatja az automatizált megoldások alkalmazását különféle munkafolyamatok során.

A rövidebb termék életciklusok és a szélesebb termék paletta elérése érdekében a vállalatok automatizált méréstechnikai megoldásokat használnak. Alapvető elvárás, hogy a vizsgáló eszközök hitelesítettek és szabványosak legyenek. Ezzel együtt olyan minőségellenőrző eszközökre van igény, amelyek különféle termékekhez egyaránt használhatók és könnyedén mozgathatók gyártósorok vagy akár telephelyek között.

A GOM 3D optikai méréstechnika konferencia felhasználói prezentációkkal, élő bemutatókkal és szakkiállítással nyújt betekintést abba, ahogyan az optikai mérőrendszerek lerövidítik a termék életciklusokat és ezzel együtt fejlesztik a gyártási folyamatokat. Az idei GOM 3D optikai méréstechnika konferencia 2015. szeptember 21-24. között kerül megrendezésre, a GOM mbH. braunschweig központjában.

További információk és regisztráció: www.gom-conference.com

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!