GOM méréstechnika az Automotive Hungary 2017 szakkiállításon

2017. október 12.

Az optikai méréstechnika terén vezető német GOM GmbH több évtizedes tapasztalat birtokában fejleszt és gyárt ipari, automatizált 3D koordinátamérő és 3D tesztelő eszközöket, valamint szoftvereket, amelyekkel lényegesen gyorsabbá, hatékonyabbá válhatnak a minőségellenőrzési, gyártási folyamatok. Mára világszerte több mint 14 000 kézi illetve automatizált GOM rendszert alkalmaznak eredményesen az autóipartól és repülőgépgyártáson át egészen az orvostechnikáig és az oktatásig.

A rendszerek nagyfokú testreszabhatóságuknak köszönhetően könnyen optimalizálhatók a legváltozatosabb mérési feladatokra. Az R-Desigh Studio Kft. kizárolagos magyarországi partnerként a teljes GOM ATOS palettával jelen lesz a kiállításon. Látogatóink helyszíni bemutatókon keresztül ismerhetik meg többek között az ATOS ScanBox, az ATOS Capsule és Triple Scan, valamint az ATOS Compact Scan és Core rendszereket.  A rendezvényen ügyvezetőink és rendszermérnökeink személyre szabott szakmai tanácsadással segítik az érdeklődőket.

A kiállítás ideje: 2017. október 18-20. (szerda – péntek)

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, A pavilon 206C stand

Budapest X. Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

A kiállítási terület térképe itt tekinthető meg.

Amennyiben még nem regisztrált, de szeretne ellátogatni a kiállításra, kattintson ide a napi egyszeri, ingyenes belépésre jogosító jegyért.

Ha előre egyeztetett időpontban szeretné felkeresni standunkat, kérjük, szíveskedjék jelezni az Önnek megfelelő időpontot a marketing@r-design.hu e-mail címen.

Reméljük, hogy Önt is standunk látogatói között üdvözölhetjük!

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!