GOM konferencia a 3D méréstechnika legújabb eredményeiről

2016. január 26.

 

2015. szeptember 21-24-e között 1998. óta már 12. alkalommal került megrendezésre a nemzetközi konferencia a GOM központjában, a németországi Braunschweigben.

Két téma állt a konferencia fókuszában, az anyagvizsgálatok és elemzés, valamint a 3D koordináta mérések.

A nemzetközi előadók előadásai során világossá vált, hogy az optikai méréstechnika már sikeresen beilleszkedett a különböző iparágak teljes gyártási folyamatába, az anyagvizsgálatoktól, a design –és formatervezésen keresztül, a gyártáshoz kapcsolódó minőségellenőrzésig. 

Többek között az Adidas, ESA, Skoda, Faurecia, ThyssenKrupp Steel, Pratt & Whitney és Aviadvigatel képviselői első kézből számoltak be tapasztalataikról, hogy az optikai mérés alkalmazása mennyivel csökkenti a termékfejlesztési időt, hogyan javítja a folyamatbiztonságot és optimalizálja a gyártási folyamatokat.

Bemutatásra kerültek az új irányzatok az automatizált minőségellenőrzés területén, csakúgy, mint az új fejlesztések a szenzor technológia és egy szoftver is az anyagkutatás és minta elemzéshez.

További kulcsfontosságú témák voltak többek közt, a tolerancia menedzsment, a globális beszállítói lánc menedzsment, valamint a turbinalapát vizsgálat és gyártási folyamat ellenőrzés.

Külön köszönjük minden résztvevőnek, partnernek és előadónak, akik részt vállaltak abban, hogy a GOM 3D mérés konferencia sikeres legyen.

A következő GOM 3D méréstechnikai konferencián is várjuk a szakma vezető döntéshozóit és szakértőit.

Bővebb információért kérjük, látogasson el GOM 3D Metrology Conference weboldalra.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!