GOM Inspect szemináriumok

2015. április 08.

 

Örömmel értesítjük, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel Braunschweig mellett már egy második dél-németországi helyszínen is indulnak GOM Inspect bevezető kiértékelő szemináriumok.

A jelenlegi braunschweigi helyszín mellett a GOM mbH. és az ipari méréstechnikai szolgáltató Topometric GmbH közösen szerveznek bevezető szemináriumokat a németországi Göppingenben, amelyekre 2015. június 25-én és október 8-án kerül sor.

 

A résztvevők számára lehetőség nyílik, hogy - egy GOM szoftver oktató segítségével - értékes betekintést nyerjenek az ingyenes GOM Inspect kiértékelő szoftver használatába, megismerve annak valamennyi funkcióját. Az egynapos szeminárium keretén belül a résztvevők megtudhatják, hogyan tudják alkalmazni a szoftvert egyéni igényeknek kielégítsére, például 3D-s kiértékelésre vagy háromszög háló felodolgozásra. A szemináriumokat gyakorlati feladatok egészítik ki, amelyek segítenek elmélyíteni a megszerzett tudást.

 

A göppingeni szemináriumokra alkalmanként maximum 10 főt várnak, így javasoljuk, hogy minden érdeklődő regisztráljon a lehető leghamarabb.

A következő GOM kiértékelő szemináriumoknak Braunschweig ad otthont 2015. április 20-án és június 22-én. A szemináriumokkal kapcsolatos további információért látogasson el a GOM Inspect bevezető kiértékelő szeminárium oldalra, ahol a regisztrációs űrlap is elérhető.

Ha még nem használja a GOM Inspect kiértékelő szoftvert, ide kattinktva ingyenesen letöltheti.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!