GOM Inspect bevezető szemináriumok 2016.

2016. február 17.

 

Az RP, CAD/CAM, CAE és CAQ területek felhasználói megtudhatják, hogy hogyan alkalmazzák a szoftvert a 3D mérési adatok kiértékelésére és háromszögháló feldolgozására. Mivel az ingyenes GOM Inspect szoftver egyesít számos alkalmazási területet, így akár a minőségbiztosítás, design, vagy Reverse Engineering (visszamodellezés) területén is használható.

A GOM olyan egy napos bemutató előadásokat kínál, amelyek során a GOM Inspect minden funkciója bemutatásra kerül, valamint a résztvevők segítséget kapnak, hogy elsajátítsák a szoftver alkalmazásához szükséges kezdeti lépéseket.

A résztvevők megtudhatják, hogyan profitálhatnak a szoftver alkalmazásából egyedi mérési feladataik során, valamint megismerhetik az alkalmazások teljes skáláját és a szoftver minden sajátosságát.

2016. első felében az alábbi időpontokban lesznek GOM Inspect bemutató szemináriumok a GOM részéről Braunschweigben, további előadások pedig a göppingeni Topometric GmbH. partner vállalatnál.

Előadások Braunschweigben:

  • 2016. február 15.

  • 2016. március 14.

  • 2016. május 30.

Előadások Göppingenben:

  • 2016. március 03.

  • 2016. június 02.

Határidőkkel, további tréning napokkal kapcsolatosan és a regisztrációhoz szükséges nyomtatványokért keresse fel GOM Inspect Introduction Seminar weboldalunkat.

Amennyiben még nem használta a GOM Inspect-et, ingyenesen, korlátozások nélkül  letöltheti azt ezen a weboldalon.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!