A GOM bemutatja legfejlettebb technológiáit

2013. november 19.

 

Az idei évben elsőként két standon is kiállít a GOM - Gesellschaft für Optische Messtechnik mbH az EuroMold 2013 szakkiállításon, Frankfurt-ban.

Ahogyan a korábbi években is, az idei évben is a 8-as csarnok H70-es standján találhatja meg a GOM-ot, ahol megismerkedhet a gyártó teljes portfóliójával. Megismerheti, hogyan csökkenthető a szerszámpróbák és az első minta vizsgálatokkal töltött idő hetekről órákra. Felfedezheti mindazt, amit tudni érdemes a fejlesztési idők csökkentéséről és a költségek optimalizálásáról a design, az öntészet, a fémmegmunkálás és a fröccsöntési folyamatokban.

Mindemellett a GOM bemutatja az új ATOS Core mérőfejet a 11-es csarnok C45-ös standján. Az ATOS Core ideális megoldás a kis és közepes méretű termékek 3D digitalizálására, mint például kerámia magok, öntvények a gyorsprototípus alkatrészek, Reverse Engineering és 3D kiértékelési feladatainak megoldására.

Jöjjön és látogasson el standjainkra, 2013. december 3-6. Között.

Rendelje meg ingyenes belépőjegyét és kérjen személyes, és konzultáljon személyesen méréstechnikai szakembereinkkel, egy Önnek megfelelő időpontban.

További információk és ingyenes belépőjegy igénylés itt.

December 3-6, 2013
Frankfurt, Germany
Hall 8, Booth H70
Hall 11, Booth C45

 

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!