GOM 3D Metrology Conference 2017. szeptember 26 – 27., Németország

2017. július 20.

A GOM GmbH szeretettel várja az érdeklődőket nemzetközi 3D méréstechnikai konferenciájára, amelyre 2017. szeptember 26. és 27. között Braunschweigben, a vállalat németországi központjában kerül sor.

A kétnapos szakmai eseményre a világ 40 országából több mint 600 szakértőt várnak. A látogatók prezentációs fórumon vehetnek részt, ahol neves vállalatok és intézmények engednek betekintést munkafolyamatikba, illetve osztják meg 3D méréstechnikai tapasztalataikat az autóipartól az oktatás és kutatás területéig.

A prezentációk mellett a résztvevők célorientált folyamatokat bemutató interaktív előadásmodulokon és műszaki kiállításokon keresztül nyerhetnek betekintést abba, hogyan csökkentik az optikai mérőrendszerek a termékfejlesztésre fordított időt, illetve miként segítenek a teljes gyártási folyamat optimalizálásában.

Főbb témák és trendek:

•             automatizált mérőcellák és mobil méréstechnika

•             szenzortechnológia és minőségellenőrző szoftverek

•             gépjárműipar, repülőgépipar, energiatermelés, orvosi technológia, és fogyasztási cikkek

•             fröccsöntési, fémöntési és lemezalakítási folyamatok optimalizálása

•             vizsgálati koncepciók és minőségmenedzsment: GD&T és PMI

•             anyagvizsgálatok és alkatrészvizsgálatok

•             ipar 4.0

A nemzetközi konferencia egyben szakmai fórumként szolgál ismert vállalatok és kutatóintézetek méréstechnikusai, szakértői, valamint vállalatvezetői számára.

A rendezvény nyelve angol. További részletek, a konferencia témái és programja, valamint a regisztrációs felület a www.gom-conference.com weboldalon érhető el.

Szeretettel várjuk Önt a rendezvényen!

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!