GOM 3D Méréstechnikai Konferencia – 2015.

2015. június 19.

Az optikai méréstechnika az ipari és kutatási területek szabványos eszközévé vált. Az idei évben megrendezésre kerülő GOM 3D Méréstechnikai Konferencia felhasználói prezentációkkal, élő bemutatókkal és ehhez kapcsolódó műszaki szakkiállítással mutatja be azt, ahogyan az optikai mérőrendszerek lerövidítik a fejlesztési ciklusokat és tökéletesítik a gyártási folyamatokat.

A világszerte ismert vállalatoktól és kutatóintézetektől érkező cégvezetőknek és méréstechnikai szakembereknek létrehozott fórum kiváló lehetőséget biztosít a tapasztalatcserére. Az esemény mindemellett a 3D méréstechnika legújabb hardware és software fejlesztéseire fókuszál.

A GOM Konferencia két fő eseményt foglal magába: Az első két nap az anyag- és alkatrész vizsgálati alkalmazásokat helyezi középpontba, az utolsó két nap témája pedig a 3D koordinátamérés és kiértékelés lesz.

A konferencia előzetes programja az alábbi helyen elérhető:

Anyag- és alkatrészvizsgálatok

3D koordináta-mérés

A konferencia nyelve angol, a helyszín a GOM braunschweigi (Németország) központja. 

 

További információ és regisztráció: www.gom-conference.com

 

 

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!