Geomagic Design X

A Geomagic Design X (korábban Rapidform XOR) az ipar legátfogóbb Reverse Engineering szoftvere, amely kombinálja az alaksajátosságokból építkező CAD rendszert 3D scan adat feldolgozó funkciókkal.  A Design X-szel alaksajátosság-alapú, szerkeszthető CAD modelleket készíthet, amely kompatibilis valamennyi CAD szoftverrel.

 

Kibővült tervezési lehetőségek

Az üres képernyő helyett a valóságból kezdjen építkezni. A Geomagic Design X a legegyszerűbb út, amely a 3D scan adatokból a szerkeszthető, alaksajátosság-alapú CAD modellekhez vezet és tökéletesen integrálható a mérnöki tervezési munkafolyamatba.

 

Költségcsökkentő megoldás

Használjon fel meglévő design-okat ahelyett, hogy manuálisan frissítene régi rajzokat vagy fáradtságos módon lemérne és újraépítené a modellt CAD rendszerében. Csökkentse az extra költségeket amelyek abból adódnak, hogy a terméke nem illeszkedik tökéletesen  a meglévőkhöz.

 

A CAD szoftverekkel megegyező munkamenet

A Geomagic Design X szoftver könnyedén megtanulható és használható: A CAD rendszerekben szerzett ismeretekkel a Design X már azonnal használható. A szoftver a CAD rendszerekhez hasonló, alaksajátosság-alapú modellezési eszközökkel rendelkezik és a scan adatokból automatikusan visszaépíti az alak tulajdonságokat.


Amennyiben további információra van szükséges, kérjük lépjen velünk kapcsolatba itt.

Méréstechnikai szolgáltatások és szoftver bemutatók

Cégünk a Geomagic Solutions hazai partnereként az alábbi szolgáltatásokat nyújta az Ön számára:

  • Geomagic Solutions szoftverek professzionális terméktámogatása
  • Geomagic Solutions termékek értékesítése
  • Szoftver bemutatók, személyre szabottan
  • Professzionális méréstechnikai szolgáltatások (Reverse Engineering)

Lépjen velünk kapcsolatba itt.

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Geomagic Design X

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!