Geomagic Design Direct

A Geomagic Design Direct (korábban Geomagic Spark) egy maga nemében egyedülálló alkalmazás, amely a 3D scan adatok feldolgozására, CAD tervezésre, 3D pont és pontfelhő feldolgozásra, összeállítások szerkesztésére és 2D rajzok készítésére egyaránt alkalmas, mindezt egyetlen szoftver csomagban.

A Geomagic Design Direct egy csomagban kínál átfogó, 3D scan adat feldolgozási lehetőséget és kiterjedt, natív CAD tervezési funkciókat. A professzionális tervezési funkciók és 3D scan adat feldolgozás új megközelítésbe helyezi és ezáltal optimalizálja a termékfejlesztési ciklusokat, a hatékonyságot növelve megkönnyíti a tervező csoportok közti együttműködés. Mindezek eredményeként a termék hamarabb piacra kerülhet.

A Geomagic Design Direct CAD szakértők és a CAD tervezés terén kevesebb ismeretekkel rendelkezők számára egyaránt megoldás. Direkt modellezési eszközökkel és intuitív vezérléssel a Design Direct egy könnyen megtanulható szoftver, amely segítségével bárkiből produktív CAD tervező válhat. A felhasználó közvetlenül importálhat 3D szkennerekből származó pontfelhőket, majd a dinamikus szerkesztési eszköztárral gyorsan előállíthat és szerkeszthet alaksajátosság-alapú, szilárd test modelleket.  Komplex CAD-es fa struktúra nélkül szabadon és kényszerek nélkül változtathatók és paraméterezhetők a modellek. A Geomagic Design Direct személyre szabható harmadik féltől származó bővítményekkel és egyszerűen összehangolható külső CAD tervező csomagokkal.

 

Gépészeti tervezés

A Geomagic Design Direct felhasználóbarát kezelőfelületén intuitív, direkt modellezési eszközökkel készíthetők teljes összeállítások, design koncepciók. A különféle iparágak követelményeit kielégítve szerkeszthetők a 3D CAD modellek, mindezt különleges szakértelem nélkül is.

 

Koncepció modellezés

A Design Direct-ben az ipari formatervezők gyorsan elkészíthetik koncepcióterveiket a fizikai termékekről származó 3D scan adatok használatával a CAD-es környezetben.

 

Gyártás

 A különféle tervezési szakképzettséggel rendelkező gépészmérnökök és formatervezők a 3D scan adatok alapján gyorsan tudják módosítani formát, javíthatják a hibás geometriákat, méretek állíthatnak vagy akár 2D-s rajzokat is készíthetnek az alkatrészekről. A gyártók a Geomagic Design Direct segítségével gyors megoldást találnak a gyártási problémákra, ezáltal felgyorsítják a gyártási folyamatokat.


Geomagic Design Direct - Ingyenes próbaverzió letöltése

Töltse le a Geomagic Design Direct ingyenes próbaverzióját. Használja ki a lehetőség és próbálja ki a szoftver által nyújtott lehetőségeket saját felhasználási körében!

Design Direct ingyenes próbaverzió letöltése itt.


Amennyiben további információra van szükséges, kérjük lépjen velünk kapcsolatba itt.

 

Méréstechnikai szolgáltatások és szoftver bemutatók

Cégünk a Geomagic Solutions hazai partnereként az alábbi szolgáltatásokat nyújta az Ön számára:

  • Geomagic Solutions szoftverek professzionális terméktámogatása
  • Geomagic Solutions termékek értékesítése
  • Szoftver bemutatók, személyre szabottan
  • Professzionális méréstechnikai szolgáltatások (Reverse Engineering)

Lépjen velünk kapcsolatba itt.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!