CAD tervezés

CAD tervezés, szakértelemmel
 
A mérnöki tervezés alapja az ötlet és a koncepció, amely a CAD modellezés (számítógépes műszaki tervezés) során épül fel és válik gyártható, működőképes eszközzé, termékké.
 
 
Megoldásunk az Ön számára
 
Komplex mérnöki szolgáltatásunk részeként a CAD modellezési feladatokat házon belül elvégezzük, a gyártás kezdetéig támogatjuk, dokumentáljuk. A tervezést segítő rendszereink között olyan méréstechnikai, koncepciótervezés és prototípusgyártási eszközök találhatók, amelyek lehetővé teszik az ipar legmagasabb követelményeinek is megfelelő végeredmény, a gyártható CAD modell létrejöttét.
 

Minőségi szolgáltatásaink felügyeletéről ISO minőségirányítási rendszerünk gondoskodik.

 
Lépjen velünk kapcsolatba!

Teljeskörű mérnöki szolgáltatások

Cégünk a GOM az alábbi mérnöki nyújta az Ön számára:

  • Ipari termék- és formatervezés
  • Komplex műszaki tervezés CAD rendszerekben
  • Prototípusgyártás (3D nyomtatás) és kisszériás gyártás
  • Dokumentáció, minőségellenőrzés és konzultáció

Lépjen velünk kapcsolatba itt.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!