Bemutatkozás

A kezdetek

Cégünk az alapítók korábbi, a fejlett 3D felületmodellező és CAD rendszerek alkalmazásban szerzett tapasztalatain alapulva, 2006. tavaszán kezdte meg működését, korlátolt felelősségű társaság formájában. Az ipari 3D méréstechnika, a CAD modellezés, tervezés és gyorsprototípus gyártás területein a kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy kizárólag minőségi szolgálaltásokat értékesítsünk, valamennyi részfeladatot egy kézben tartva, teljeskörű megoldásként.

 

Partneri kapcsolataink

Az R-Design Studio csapatát tudásának, sokéves tapasztalatának, kreativitásának és előremutató megoldásainak köszönhetően a szakterület piacvezető gyártói kérték fel stratégiai partnernek, referenciacégnek és viszonteladónak:

Cégünk kizárólagos magyarországi disztribútora az optikai méréstechnikában vezető szerepet betöltő GOM Optical Measuring Techinqes-nek. A 3D optikai mérőrendszerek értékesítése és a terméktámogatás mellett mérési szolgáltatásokkal is állunk az ügyfelek rendelkezésére. Ezekről bővebben itt olvashat.

A teljes felületű, ipari 3D mérések visszamodellezéséhez (Reverse Engineering) is értékesítünk szoftvermegoldásokat és szolgáltasokat: Cégünk a Geomagic Solutions szoftveres termékeit forgalmazza. A Geomagic szoftverekről bővebben itt olvashat.

A 3D modellező- és tervezőrendszerekben elkészített termékeinket a csúcskategóriás, Objet Polyjet  3D nyomtatóval állítjuk elő. A prototípusgyártás során lehetőség nyílik akár 16 mikronos felbontásban, szilárd műanyag alkatrészek gyártására, melyek később a kész termékben beépíthetők. Az Objet Geometries és az R-Design Studio többéves együttműködésének köszönhetően megszületett esettanulmányt itt olvashatja el. 3D nyomtatási szolgáltatásainkról bővebb ismertetőt itt találhat.

Amennyiben a prototpusgyártást követően egy kisebb, 50-100 vagy akár 500 darabos sorozat legyártására születik igény, cégünk ezt vákuum-öntésés megoldásaival elégíti ki. Ez nem csak gyors és pontos, hanem egyúttal költséghatékony megoldás is. Ezekről a továbbiakban itt olvashat.

 

Tanúsítványok, elismerések

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Ennek elismeréseként a Autodesk vezető szoftvergyártó cég az R-Design Studio Kft.-t díjazta a Hónap feltalálója (Inventor of the Month) elismeréssel. Partnerünk és ISO tanúsítónk a Lloyds Register Quality Assurance.

 

Oktatás

Csapatunk az ipari méréstechnika és Reverse Engineering, a CAD tervezés, a terméktervezés és prototípusgyártás területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat a Budapesti Műszaki Egyetemen és számos nemzetközi konferencián, szakkiállításon, meghívott előadóként adják át.

Ajánlott oldalaink az Ön számára:

Amennyiben a szolgáltatásaink iránt érdeklődik, kérjük kattintson ide.

Ha kapcsolatba szeretne lépni, velünk, kérjük látogassa meg kapcsolat oldalunkat.

 

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!