Automotive Hungary 2013 - Kiállítottunk!

2013. november 12.

 

Automotive Hungary 2013 - Kiállítottunk

Cégünk, mint a GOM mbH kizárólagos magyarországi disztribútora, több mérőrendszerrel kiállított az Automotive Hungary 2013. szakkiállításon.

A hazai autóipari beszállítók számára megrendezett eseményen ezúttal a GOM ATOS mérőrendszereket mutattuk be a közönség számára. Az automatizált mérések mellett a látogatók megtekinthették és kipróbálhatták a GOM Inspect és a GOM Inspect Professional szoftvereket is, valamint megismerkedhettek Reverse Engineering szolgáltatásainkkal.

Standunknak a Német-Magyar Iparkamara közösségi standja adott otthont.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!