ATOS ScanPort – Új, asztali szkenner kisméretű termékek méréséhez

 

Az ATOS ScanPort egy kisméretű alkatrészek optikai 3D digitalizálására és vizsgálatára optimalizált, asztali 3D szkenner. Az ATOS ScanPort 3+3 mozgatási tengellyel – ezen belül három motorizált és három manuális tengellyel- rendelkezik. Az ismétlődő mérési feladatok könnyedén elvégezhetők a teljes körűen automatizált forgatási, döntési és függőleges tengely irányú mozgásokkal.  

A GOM bemutatja az ATOS ScanPort asztali, optikai 3D szkennert. A mérőgépet kisméretű termékek mérésére és vizsgálatára fejlesztették. 3+3 mozgatási tengellyel rendelkezik, amelyek közül három motorizált és további három manuális tengely. Az ismétlődő mérési feladatok az automatizált forgatási, döntési és függőleges tengely irányú mozgásokkal rendkívül leegyszerűsödnek. A ’lift’ és forgatóasztal, továbbá a különféle döntési szögek mozgásai egyszerűen rögzíthetők a Motion Replay szoftver funkcióval – mindezt előzetes programozások nélkül. Így amennyiben azonos vagy hasonló termékek mérése válik szükségessé, a rögzített mozgások egyszerűen újra lejátszhatók.

 

 

Az ATOS ScanPort egy dokkoló állomásként is funkciónál a termékek teljes felületű, érintés nélküli méréseinek elvégzésére alkalmas, ATOS Core 3D szkennerek számára. Az ATOS Core mérőrendszerekből négyféle modell elérhető, mindegyik különféle felbontásokkal. A felbontásra és a mérési tartományra vonatkozó igények szerint a megfelelő szenzor egyszerűen kicserélhető a gyors rögzítési pont segítségével, mindezt a rendszer újrakalibrálása nélkül.

Az ATOS ScanPort ideális eszköz öntvény és fröccsöntött alkatrészek vagy például prototípusok és elektródák mérésére és vizsgálatára, 200mm-es termék átmérőig. A kompakt egység joystick segítségével közvetlenül vezérli a motorizált tengelyeket. A ScanPort USB-n vagy hálózati kábelen keresztül direkt kapcsolatban áll a számítógéppel. Az asztali szkenner többféle GOM szoftver csomaggal megvásárolható. Valamennyi szükséges funkció rendelkezésre áll az egyszerű 3D szkennelési feladatoktól (például 3D nyomtatáshoz, visszamodellezéshez és gyors-prototípusgyártáshoz) az alkatrészek átfogó forma- és dimenzionális vizsgálataihoz egyaránt.

 

Amennyiben további információra van szükséges, kérjük lépjen velünk kapcsolatba itt.


ATOS Core

GOM ATOS Core mérőrendszerek - Részletek Részletek

(További információkért kattinton a 'Részletek' gombra.)


GOM ATOS CompactScan mérőrendszerek - Részletek Részletek

(További információkért kattinton a 'Részletek' gombra.)


GOM ATOS Triple Scan mérőendszerek - Részletek Részletek

(További információkért kattinton a 'Részletek' gombra.)


GOM ATOS ScanBox robotizált mérőcellák - Részletek Részletek

(További információkért kattinton a 'Részletek' gombra.)

Méréstechnikai szolgáltatások és bemutató mérések

Cégünk a GOM mbH. kizárólagos hazai partnereként az alábbi szolgáltatásokat nyújta az Ön számára:

  • GOM mérőrendszerek professzionális terméktámogatása
  • GOM termékek és kiegészítők értékesítése
  • Méréstechnikai bemutatók, személyre szabottan
  • Professzionális méréstechnikai szolgáltatások

Lépjen velünk kapcsolatba itt.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!