ATOS for Education - Átfogó oktatási csomag a GOM-tól

2014. április 15.

 

Az "ATOS for Education" egy olyan, a felsőoktatás és egyetemek számára összeállított csomag, amely egyaránt szolgál elméleti és gyakorlati oktatási célokat.

 

A GOM oktatási csomagja nemcsak a 3D szkenneléshez és vizsgálatokhoz szükséges ipari hardware és software komponenseket tartalmaz, hanem részletes háttéranyagokkal rendelkező és azonnal használható laborvizsgálatokat is. Mindemellett a GOM egyedülállóan kínál erőteljes kiértékelő szoftver csomagot is a diákok, oktatók részére, mindezt pedig gyakorlott mérnökök által nyújtott, professzionális háttértámogatással.

Az "ATOS for Education" csomagról további információkért kérjük kattintson ide.

 

 

 

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!