Adatvédelem

Cégünk nagy hangsúlyt fektet ügyfeleink és partnereink adatainak védelmére.

Az 1992. évi LXIII. tv. (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló) törvény szerint cégünk teljes mértékben tiszteletben tartja a weboldalt látogató személyes adatait és privát szféráját. Emellett előfordulhat, hogy bizonyos információkat csak abban az esetben ér el, ha személyes adatait (név, e-mail cím, munkahely, cím, telefon stb.) egy előzetes regisztráció során megad. Kérjük, hogy vegye figyelembe, hogy ezen adatok megadása önkéntes, azokat saját elhatározása következtében bocsátja rendelkezésünkre.

A partnereink visszajelzései alapján cégünk megpróbálja termékeit, szolgáltatásait az Ön igényeihez minél közelebb hozni. Ennek során információkat kaphat cégünktől e-mail formájában a regisztráció során megadott e-mail címére. Cégünk a kapott adatokat minden esetben bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára semmilyen formában nem adja át.

A 2008. évi XLVIII törvény szerint arra kérjük, hogy amennyiben az információ küldését e-mail címére a regisztrációt követően mégsem igényli, szíveskedjen jelezni azt az info@r-design.hu címen vagy a +361 365 1089 telefonszámon, a vonatkozó e-mail cím megjelölésével. Ezt követően töröljük a regisztrációt.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben e-mail címére küldött információs anyagok több egymást követő alkalommal címhiba miatt visszaérkeznek hozzánk, akkor regisztrációját töröljük. Csak az ismételt regisztráció után válik újból élővé, az ebből adódó kellemetlenségért elnézését kérjük. Jelen nyilatkozat az R-Design Studio Kft. által regisztrált és üzemeltetett valamennyi webhelyre kiterjed.

Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Mint a GOM mbH. magyarországi képviselete, a folyamatos fejlődés mellett egyedülálló, minőségi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

Csapatunk az ipari 3D méréstechnika, a CAD tervezés és Reverse Engineering, az ipari terméktervezés és gyorsprototípusgyártás  területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!