EN Ipari termék -és formatervezés

A jó termék alapja egy jó ötlet, egy látványos formaterv, amely a termék funkcionalitását hangsúlyozza a célcsoport igényeit figyelembe véve.

Cégünk ipari termék -és formatervezési szolgáltatásai részét képezik teljeskörű mérnöki szolgáltatásainknak: Csapatunk a Megrendelő igényeit figyelembe véve koncepcióterveket dolgoz ki, amelyekből a legmegfelelőbbet kiválasztva gyártható CAD modellt készít.

Munkánk során nem csak  stílusos és ergonómikus, korszerű design-t készítünk; mint ipari formatervezők, a műszaki tartalmat is integráljuk a kész tervekbe, ezáltal az gyártható és jól használható, műszaki szempontból is helytálló lesz.

Válassza komplex  mérnöki szolgáltatásainkat, a koncepciótervektől a kész termékig- a legkorszerűbb gyártás -és méréstechnikai eszközök bevonásával!

EN Cégünk fenállása óta a legnagyobb hangsúlyt az átfogó, innovatív és minőségi szolgáltatásokra helyezzük. Ennek elismeréseként a Autodesk vezető szoftvergyártó cég az R-Design Studio Kft.-t díjazta a Hónap feltalálója (Inventor of the Month) elismeréssel.

Angol Csapatunk a 3D modellezés, a CAD tervezés, a prototípusgyártás és marketing területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársakból áll, akik tudásukat és tapasztalataikat a Budapesti Műszaki Egyetem és számos egyéb nemzetközi konferencián, meghívott előadóként adják át.

EN Amennyiben a fenti képek felkeltették érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket bizalommal!